scoala_8aead.jpeg

Situație fără precedent în mai multe unități didactice din Capitală. Cursurile vor fi suspendate pentru trei zile în mai multe şcoli şi grădiniţe din cauza numărului mare de cazuri de gripă înregistrate. Măsura a fost luată de către Direcţia de Sănătate Publică.

Școlile și grădinițele unde cursurile au fost suspendate sunt: Școala gimanzială nr. 195, sector 3, clasa pregătitoare G, Grădiniţa nr. 116, sector 1, grupa mijlocie 1, Școala gimnazială Pia Brătianu, sectorul 1, clasa IV G, Grădiniţa nr. 68, sector 3, integral, Școala gimnazială nr. 172, sectorul 6, clasa IV F, Școala gimnazială nr. 59, sector 6, clasa IB, Școala gimnazială nr 206, sector 6, clasa IC, Școala gimnazială nr. 157, sector 6, clasa IA, Grădiniţa nr. 210, sector 6, grupa Campionii.

În timpul celor trei zile, se dezinfectează sălile de clasă conform recomandărilor DSP, conform Digi24.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La o primă vedere, este vorba despre 200 de cazuri de gripă înregistrate, a declarat Marina Manea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Medicii fac apel la părinți să nu-și trimită în colectivitate copiii care manifestă o stare de rău, ci să se prezinte cu aceștia fie la medicii de familie, fie la pediatri. Totodată, și la unitățile didactice este recomandat să fie făcut triajul epidemiologic în mod real. 

Foto cu caracter ilustrativ

scoala_c9976.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg