gripa_vaccin_522bd.jpeg

Medicii și părinții sunt în alertă în Buzău. 14 copii cu vârste între 1 și 12 ani și un tânăr de 20 de ani au fost diagnosticați cu gripă în doar patru zile.

Dintre pacienții diagnosticați, patru au fost trimiși la Spitalul „Victor Babeș" din București, deoarece aveau o formă gravă a bolii. Acestea sunt primele cazuri de gripă din județul Buzău, înregistrate din octombrie și până acum, scrie digi24.ro

Din primele informații, cei mai mulți dintre pacienți au intrat în contact cu unul dintre virusurile active în acest sezon într-un centru maternal și în Școala generală numărul 7. Autoritățile sanitare au decis să restricționeze vizitele la centrul maternal și să le suspende în mai multe secții ale Spitalului Județean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, conducerea școlii spune că în sălile de clasă se face curățenie cu mare atenție. În cabinetele medicilor de familie din Buzău nu mai sunt vaccinuri gripale și nici în farmacii nu se mai găsesc. 

Știrea integrală, pe digi24.ro  

Foto cu caracter ilustrativ

gripa_vaccin_ad70d.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg