Angajări la Spitalul de Pediatrie Ploiești! Ce posturi sunt scoase la concurs

0
pediatrie_ploiesti_72639.jpg

pediatrie_ploiesti_72639.jpg

Anul începe cu o ofertă bogată în privința posturilor disponibile în unitățile sanitare din județ. Spitalul de Pediatrie din Ploiești scoate la concurs, în această lună, șase funcții contractuale vacante. Cele mai multe sunt adresate asistenților medicali.

Posturile disponibile și condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții sunt:
1 post psiholog stagiar, în cadrul Centrului de Sănătate. Actele solicitate sunt: diplomă de licență în specialitatea psihologie; diplomă de master în psihologie clinică; atestat de liberă practică în psihologie clinică.

3 posturi asistent medical debutant, în cadrul Secției de Pediatrie II. Cei interesați trebuie să aibă: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

1 post asistent medical radiologie debutant, în cadrul Laboratorului Radiologie Imagistică Medicală. Sunt necesare
diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului 797/199, în specialitatea radiologie; diploma de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

1 post asistent medical, în cadrul Cabinetului de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – Ambulatoriul Integrat, perioadă determinată, temporar vacant: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; minimum 6 luni vechime ca asistent medical; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
20 ianuarie 2020, 12:00: data limită pentru depunerea dosarelor;
27 ianuarie 2020: proba scrisă;
30 ianuarie 2020: proba practică – interviu.

Foto:

pediatrie_ploiesti_87890.jpg 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău