pediatrie_ploiesti_72639.jpg

Anul începe cu o ofertă bogată în privința posturilor disponibile în unitățile sanitare din județ. Spitalul de Pediatrie din Ploiești scoate la concurs, în această lună, șase funcții contractuale vacante. Cele mai multe sunt adresate asistenților medicali.

Posturile disponibile și condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinească aspiranții sunt:
- 1 post psiholog stagiar, în cadrul Centrului de Sănătate. Actele solicitate sunt: diplomă de licență în specialitatea psihologie; diplomă de master în psihologie clinică; atestat de liberă practică în psihologie clinică.

- 3 posturi asistent medical debutant, în cadrul Secției de Pediatrie II. Cei interesați trebuie să aibă: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- 1 post asistent medical radiologie debutant, în cadrul Laboratorului Radiologie Imagistică Medicală. Sunt necesare
diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului 797/199, în specialitatea radiologie; diploma de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

- 1 post asistent medical, în cadrul Cabinetului de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică – Ambulatoriul Integrat, perioadă determinată, temporar vacant: diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, specializarea medicină generală; minimum 6 luni vechime ca asistent medical; diplomă de bacalaureat; cunoștințe operare PC.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
20 ianuarie 2020, 12:00: data limită pentru depunerea dosarelor;
27 ianuarie 2020: proba scrisă;
30 ianuarie 2020: proba practică – interviu.

Foto:

pediatrie_ploiesti_87890.jpg 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg