Răspunsul oferit de Spitalul Județean Ploiești bolnavei de diabet care a reclamat modul în care a fost tratată înainte de Crăciun

0
judetean_59ae3.JPG

judetean_59ae3.JPG

Înainte de Sărbători, vă prezentam relatarea unei ploieștence, bolnavă de diabet, care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acuzând o stare de rău, și care ne-a mărturisit că a fost tratată superficial, fiind trimisă acasă la câteva ore după investigații. În replică, în răspunsul ce ne-a fost trimis de către Spitalul Județean de Urgență Ploiești, reprezentanții unității susțin că totul a fost „o urgență minoră”, iar femeia suferise „un atac de panică”.

Citiți Relatarea integrală a „pățaniei” bolnavei de diabet care a ajuns la Județean, înainte de Crăciun   

Scrisoarea femeii este încheiată cu o serie de întrebări la care aceasta a sperat să găsească răspuns prin intermediul nostru. În urma solicitării, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești ne-au comunicat următoarele:

„Pacienta s-a prezentat la Serviciul de Primiri Urgențe al Spitalului Județean de Urgență Ploiești în data 23.12.2019, a fost examinată și investigată de medicul UPU de la «Urgențe Minore». La momentul examinării, pacienta avea tensiunea arterială 173/84 mm HG, fiind echilibrată hemodinamic și cardio-pulmonar, nereprezentând o urgență medicală în momentul prezentării la UPU.

În momentul prezentării la UPU, pacienta manifesta o stare de anxietate.

În momentul examinării de către personalul medical de pe ambulanță, pacienta avea tensiunea arterială 180/90 mm HG.

La momentul părăsirii unității de primiri urgențe, pacienta avea tensiunea arterială 154/84 mm HG și i s-a recomandat un consult la medicul de familie și un consult psihiatric, diagnosticul fiind «atac de panic㻓.

Foto cu caracter ilustrativ

judetean_97ffd.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău