judetean_59ae3.JPG

Înainte de Sărbători, vă prezentam relatarea unei ploieștence, bolnavă de diabet, care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acuzând o stare de rău, și care ne-a mărturisit că a fost tratată superficial, fiind trimisă acasă la câteva ore după investigații. În replică, în răspunsul ce ne-a fost trimis de către Spitalul Județean de Urgență Ploiești, reprezentanții unității susțin că totul a fost „o urgență minoră", iar femeia suferise „un atac de panică".

Citiți Relatarea integrală a „pățaniei" bolnavei de diabet care a ajuns la Județean, înainte de Crăciun   

Scrisoarea femeii este încheiată cu o serie de întrebări la care aceasta a sperat să găsească răspuns prin intermediul nostru. În urma solicitării, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești ne-au comunicat următoarele:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pacienta s-a prezentat la Serviciul de Primiri Urgențe al Spitalului Județean de Urgență Ploiești în data 23.12.2019, a fost examinată și investigată de medicul UPU de la «Urgențe Minore». La momentul examinării, pacienta avea tensiunea arterială 173/84 mm HG, fiind echilibrată hemodinamic și cardio-pulmonar, nereprezentând o urgență medicală în momentul prezentării la UPU.

În momentul prezentării la UPU, pacienta manifesta o stare de anxietate.

În momentul examinării de către personalul medical de pe ambulanță, pacienta avea tensiunea arterială 180/90 mm HG.

La momentul părăsirii unității de primiri urgențe, pacienta avea tensiunea arterială 154/84 mm HG și i s-a recomandat un consult la medicul de familie și un consult psihiatric, diagnosticul fiind «atac de panic㻓.

Foto cu caracter ilustrativ

judetean_97ffd.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg