Lucrări de reabilitare întârziate la secția de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Municipal Câmpina. Când va fi semnată recepția

0
anestezie_bd02e.JPG

anestezie_bd02e.JPG

Lucrările privind reabilitarea secției de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina sunt deja în întârziere. Termenul de lucru a fost depășit cu două săptămâni de firma care a câștigat licitația.

Deși secția ar fi trebuit să fie gata încă de pe 2 decembrie, recepția se va face abia pe 16 decembrie, urmând să fie mutate și paturile, aparatura și tot ce mai este necesar funcționării la cei mai buni parametri.

Pentru reabilitarea ATI a fost alocată de la bugetul local suma de 900.000 lei, iar licitația a fost realizată de către firma General Service Grup 98 SRL București, cea care a mai câștigat și alte contracte la această unitate medicală, printre care și modernizarea Policlinicii, dar și a Blocului Operator. La cel din urmă, mai urmează o serie de investiții, programate pentru 2020.

Potrivit conducerii spitalului, lucrările demarate în septembrie au fost unele ample, a fost dat jos totul până la structura de beton, fiind reconfigurat și reabilitat întregul spațiu. Printre altele, au fost înlocuite gresia și faianța cu tapet și linoleum medicale, a fost schimbată tâmplăria, precum și tot sistemul de instalații.

Dintre cele 302 paturi, de câte dispune SMC în total, 15 se regăsesc la ATI.

Sursa foto: www.spitalcampina.ro 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău