anestezie_bd02e.JPG

Lucrările privind reabilitarea secției de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina sunt deja în întârziere. Termenul de lucru a fost depășit cu două săptămâni de firma care a câștigat licitația.

Deși secția ar fi trebuit să fie gata încă de pe 2 decembrie, recepția se va face abia pe 16 decembrie, urmând să fie mutate și paturile, aparatura și tot ce mai este necesar funcționării la cei mai buni parametri.

Pentru reabilitarea ATI a fost alocată de la bugetul local suma de 900.000 lei, iar licitația a fost realizată de către firma General Service Grup 98 SRL București, cea care a mai câștigat și alte contracte la această unitate medicală, printre care și modernizarea Policlinicii, dar și a Blocului Operator. La cel din urmă, mai urmează o serie de investiții, programate pentru 2020.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit conducerii spitalului, lucrările demarate în septembrie au fost unele ample, a fost dat jos totul până la structura de beton, fiind reconfigurat și reabilitat întregul spațiu. Printre altele, au fost înlocuite gresia și faianța cu tapet și linoleum medicale, a fost schimbată tâmplăria, precum și tot sistemul de instalații.

Dintre cele 302 paturi, de câte dispune SMC în total, 15 se regăsesc la ATI.

Sursa foto: www.spitalcampina.ro 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg