orban-la-guvern-1_be25a.jpg

Vicepremierul Raluca Turcan a spus că deficitul la fondul public de sănătate este, în primele nouă luni, de trei miliarde de lei, întărind afirmația îngrijorătoare a premierului Ludovic Orban.

„Evident rezultatul la rectificare va fi o evaluare a necesităților care vor fi identificate de domnul ministru împreună cu echipa. Încă nu vă putem spune care este cifra. Cert este că nu sunt bani suficienți pentru a încheia anul nici pentru programe de sănătate, nici în ceea ce privește bugetul Casei”, a spus Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută la Ministerul Sănătății.

Și ministrul Sănătății, Victor Costache, a spus că nu sunt bani nici pentru salarii. ”E vorba de aproximativ 4 miliarde de lei de care avem nevoie.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Raluca Turcan: ”Deficitul la fondul naţional unic de sănătate, în primele nouă luni, este de trei miliarde de lei. Nu vrem să speriem pe nimeni, dar trebuie să cunoaștem realitatea.”

orban-la-guvern-1_4c83a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg