Fost director juridic ASSMB: ”În mandatul Firea s-au achiziționat wc-uri care costau 230 de lei cu 3500 de lei plus tva/bucată”

0
YjNhN2MwNDYxMmY0MzkxMTBhNDAxMDAwNWVkMzg.thumb_156e1.jpg

YjNhN2MwNDYxMmY0MzkxMTBhNDAxMDAwNWVkMzg.thumb_156e1.jpg

Neregulile au început în mandatul lui Sorin Oprescu, dar au continuat și în cel al Gabrielei Firea, care putea să stopeze jaful, însă nu a făcut-o.

Fostul director juridic al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Lavinia Coţofană, a declarat vineri seară, la Digi24, că neregulile privind decontarea unor lucrări supraevaluate sau inexistente la Spitalul „Victor Gomoiu” din Bucureşti au început în mandatul fostului primar Sorin Oprescu, dar au fost „perpetuate” în mandatul actualului primar general, Gabriela Firea, care nu a denunţat contractul. 

„În mandatul doamnei Firea s-au plătit WC-uri de 230 de lei cu 3.500 de lei plus TVA. În mandatul doamnei Firea au fost acceptate uşi pentru sălile de operaţie cu preţ de trei-patru ori mai mare, care nu respectă normele DSP”, a afirmat vineri seara, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, fostul director juridic al ASSMB.

continuarea pe digi24 AICI / Lavinia Nicoleta Coțofană Foto: Facebook

YjNhN2MwNDYxMmY0MzkxMTBhNDAxMDAwNWVkMzg.thumb_16d95.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău