PEDIATRIE_CAMPINA_c8b66.jpgÎn urma acuzațiilor aduse public de o bunică din Câmpina, care a relatat pe facebook modul în care i-a fost tratată nepoțica la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal, medicul Felix Georgescu, cel care a fost de gardă în ziua respectivă, a reziliat contractul de colaborare cu unitatea medicală. Până la găsirea unui înlocuitor, problema gărzilor la Pediatrie apare și-n luna noiembrie, unde conform graficului, șapte zile acest serviciu va rămâne descoperit

Managerul Spitalului Municipal Câmpina susține că decizia medicului Felix Georgescu a fost luată din cauză ca s-a simțit ofensat de informațiile apărute în spațiul public.

Citește detalii despre Revolta unei bunici din Câmpina față de atitudinea unui medic pediatru

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta lucra cu contract de colaborare la Spitalul Municipal Câmpina, asigurând câteva gărzi. Odată cu plecarea sa, deficitul de personal își arată din nou efectele, iar la secția de Pediatrie, șapte zile din noiembrie nu au linie de gardă.

Managerul unității din Câmpina ne-a spus că încearcă să găsească soluții, să convingă cel puțin un specialist care să acopere parte din zilele rămase descoperite. În caz contrar, cazurile care se vor prezenta la Urgențe în zilele respective vor fi tratate fie de medicii de la Compartimentul de Primiri Urgențe, fie vor fi direcționați către Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Conform graficului, gărzile rămân descoperite la Pediatrie în zilele de 3,4,8, 10, 15,18 și 23 noiembrie.

GRAFICUL CU GĂRZILE SPITALULUI MUNICIPAL CÂMPINA – LUNA NOIEMBRIE

GARZI_e976f.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg