Zi fără gardă la secția de Pediatrie a Spitalului din Câmpina! Cum vor fi rezolvate urgențele

0
Capture_c84d6.JPG

Capture_c84d6.JPGAtenție dacă intervin probleme în starea de sănătate a copiilor voștri. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina nu are vineri, 20 septembrie, linie de gardă. Problema, cauzată de deficitul de specialiști, se va repeta și vinerea viitoare, pe 27 septembrie.

Prezentările vor fi soluționate de către medicii încadrați în Compartimentul de Primiri Urgențe. Dacă vor exista copii a căror stare de sănătate prezintă potențial de gravitate, atunci cazurile vor fi direcționate către Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Lipsa liniei de gardă complică treburile și la Neonatologie. Aici, serviciul va fi acoperit on-call de la domiciliu de către dr. Stanciu Minerva, medic primar specialitate pediatrie. Se vor rezolva nașterile și posibilele urgențe apărute la copiii internați.

În cazul în care vor apărea probleme cu pacienții existenți în secția de Pediatrie, acestea vor fi soluționate de către medicii din cadrul CPU și medicii de gardă de la ATI.

AFLĂ detalii despre SITUAȚIA GĂRZILOR LA PEDIATRIA DIN CÂMPINA

Problema este cu atât mai gravă cu cât această situație se înregistrează într-o perioadă în care adresabilitatea a crescut ca urmare a revenirii copiilor în colectivitate.

Foto:

Capture_86c20.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău