spital_campina_c5fbb.JPG
Nu este lună în care Spitalul Municipal Câmpina să nu organizeze concursuri pentru acoperirea deficitului de personal. În septembrie, pe lângă posturile disponibile pentru medici, sunt scoase la competiție și cele pentru asistent-șef Secție Pediatrie și asistent-șef Secție Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Una dintre secțiile cu deficit consistent de medici este cea de Pediatrie, unde din cauza lipsei specialiștilor, în luna septembrie vor exista trei zile fără linie de gardă. Este vorba despre 6, 20 și 27 septembrie.

AFLĂ CUM VOR FI SOLUȚIONATE URGENȚELE ÎN ZILELE FĂRĂ GARDĂ 

Pentru a rezolva această problemă, atât la această secție, dar și la altele care sunt deficitare din punct de vedere al personalului, conducerea Spitalului Municipal Câmpina a anunțat scoaterea la concurs a mai multor posturi de medici in specialitățile: Pediatrie, ATI, Medicină de urgență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru informațiile despre posturile disponibile și condițiile de participare la concurs, cei interesați pot suna la Biroul Resurse Umane, telefon 0244337351 int. 102.

Totodată, luna aceasta va exista o competiție și pentru posturile de asistent-șef Secție Pediatrie și asistent-șef Secție Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Sunt o serie de condiții pe care doritorii trebuie să le întrunească, legate de studii, experiență etc, ele fiind precizate pe site-ul Spitalului Municipal Câmpina, la secțiunea „Cariere“

Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 17 septembrie. Cei care vor avea documentația corespunzătoare cerințelor vor afla pe 18 când li se va comunica dacă sunt admiși sau respinși în vederea susținerii concursului. Proba scrisă va fi pe 25 septembrie, urmând ca atunci să le comunicată candidaților și data interviului.

Cei care aspiră la aceste posturi trebuie să ia minimum 70 de puncte din cele 100 la fiecare dintre probe.

spital_campina_9169d.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg