spital_campina_d480c.jpgSituație critică la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina, unde serviciile sunt acoperite de către patru medici. Din cauza deficitului de personal, în luna septembrie în trei zile linia de gardă nu va putea fi acoperită de către specialiști pediatri. Pentru situația ivită, Comitetul Director al SMC a găsit o soluție „de urgență“.

Potrivit informării unității medicale, „se va asigura continuitatea, prin linia de gardă, 27 din cele 30 de zile ale lunii septembrie 2019, prin aportul medicilor spitalului și prin cei externi.

În zilele de 6, 20 și 27 septembrie 2019, spitalul nu va acoperi linia de gardă Pediatrie, prezentările vor fi soluționate de către medicii încadrați în Compartimentul de Primiri Urgențe, prin rezolvarea cazurilor prezentate și prin direcționarea către Spitalul de Pediatrie Ploiești, a celor cu potențial de gravitate.

În zilele de 6 și 20 septembrie 2019, în intervalul echivalent perioadei de gardă, compartimentul de neonatologie va fi acoperit on-call de la domiciliu de către d-na dr. Stanciu Minerva, medic primar specialitate pediatrie. Se vor rezolva nașterile și posibilele urgențe apărute la copiii internați.

În ziua de 27 septembrie 2019, activitatea compartimentului de neonatologie va fi asigurat în intervalul orar 14.00-20.00 on-call de la domiciliu de către d-na dr. Stanciu Minerva, medic primar specialitate pediatrie, iar în intervalul 20.00-8.00 va fi asigurat de către d-na dr Apoastoae Mihaela, medic specialist Neonatologie, în relație de prestări servicii cu Spitalul Municipal Câmpina“.

În cazul în care vor apărea probleme cu pacienții existenți în secția de Pediatrie, în zilele amintite, acestea vor fi soluționate de către medicii din cadrul CPU și medicii de gardă de la ATI, mai precizează conducerea Spitalului Municipal Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

spital_campina_bde45.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg