spital_campina_d480c.jpgSituație critică la secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina, unde serviciile sunt acoperite de către patru medici. Din cauza deficitului de personal, în luna septembrie în trei zile linia de gardă nu va putea fi acoperită de către specialiști pediatri. Pentru situația ivită, Comitetul Director al SMC a găsit o soluție „de urgență“.

Potrivit informării unității medicale, „se va asigura continuitatea, prin linia de gardă, 27 din cele 30 de zile ale lunii septembrie 2019, prin aportul medicilor spitalului și prin cei externi.

În zilele de 6, 20 și 27 septembrie 2019, spitalul nu va acoperi linia de gardă Pediatrie, prezentările vor fi soluționate de către medicii încadrați în Compartimentul de Primiri Urgențe, prin rezolvarea cazurilor prezentate și prin direcționarea către Spitalul de Pediatrie Ploiești, a celor cu potențial de gravitate.

În zilele de 6 și 20 septembrie 2019, în intervalul echivalent perioadei de gardă, compartimentul de neonatologie va fi acoperit on-call de la domiciliu de către d-na dr. Stanciu Minerva, medic primar specialitate pediatrie. Se vor rezolva nașterile și posibilele urgențe apărute la copiii internați.

În ziua de 27 septembrie 2019, activitatea compartimentului de neonatologie va fi asigurat în intervalul orar 14.00-20.00 on-call de la domiciliu de către d-na dr. Stanciu Minerva, medic primar specialitate pediatrie, iar în intervalul 20.00-8.00 va fi asigurat de către d-na dr Apoastoae Mihaela, medic specialist Neonatologie, în relație de prestări servicii cu Spitalul Municipal Câmpina“.

În cazul în care vor apărea probleme cu pacienții existenți în secția de Pediatrie, în zilele amintite, acestea vor fi soluționate de către medicii din cadrul CPU și medicii de gardă de la ATI, mai precizează conducerea Spitalului Municipal Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

spital_campina_bde45.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg