card-sanatate_a4a6c.jpg

Sorina Pintea, ministrul Sănătății: ”Au fost lăsate fără mentenenaţă componente esenţiale sistemului.”

Conform digi24, reprezentanții CNAS și cei care se ocupă de mentenanța sistemului de informatic al cardurilor de sănătate au discutat, luni, despre erorile platformei din ultimele zile. 

Ministrul Sorina Pintea a spus într-o conferinţă de presă că a descoperit chestiuni suspecte şi că raportul la finalul investigaţiei privind funcţionarea sistemului va fi trimis la DNA. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

a vorbit despre tergiversarea unor proceduri şi despre birocratizarea excesivă până când nu au mai putut fi finalizate proceduri de achiziţie.

Pintea a vorbit despre tergiversarea unor proceduri şi despre birocratizarea excesivă până când nu au mai putut fi finalizate proceduri de achiziţie.

CNAS a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line.

surse: Ministeruș Sănătății, digi 24, 

card-sanatate_b06bf.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg