fbpx

34d33f07-c400-41da-84da-7e2c5b412bb8_826a9.jpg

La ce a folosit bâlciul din jurul venirii ministrului Sănătății la Ploiești? Ce s-a schimbat? NIMIC!

Întâmplându-se chiar în campania pentru alegerile europarlamentare, așa zisul control al ministrului la Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost doar o petardă electorală. Au mai fost și ceva polițe politice de plătit în interiorul PSD, însă interesul public nu are legătură cu toate acestea.

Nimeni nu a fost atât de naiv, încât să-și imagineze că a fost vorba despre un control. În fapt, a fost o vizită, în care nu a controlat efectiv nimic, poate doar poziția în fața aparatelor jurnaliștilor. Am fost rezervați în acele zile, nefăcându-ne mari speranțe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Timpul trece și nimic nu se schimbă din punct de vedere administrativ. Într-adevăr urmează să se mărească UPU, însă acolo principala problemă este lipsa de personal. Cu alte cuvinte, vom avea un spațiu mai mare, dar la fel de puțini medici și asistenți. 

Imaginile primite astăzi sunt de la Spitalul Boldescu, o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Este suficient să priviți sârma cu care se trage apa la toaleta și în general cum arată aceasta, pentru a vă da seama cam ce s-a schimbat de la bâlciul electoral făcut la Ploiești.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook