sinaia_spital_b9f8f.JPG
Lista cu prețurile pe care pacienții neasigurați sau fără bilet de trimitere de la medicul de familie trebuie să le achite în cazul solicitării unei investigații medicale este afișată pe site-ul Spitalului din Sinaia. O consultație costă aici 50 de lei, iar pentru cine este internat la ATI, costul unei zile de spitalizare se ridică la 1300 de lei.

Singurii scutiți de taxă sunt copiii cu vârste între 0-3 ani, dar nu pentru toate serviciile, ci doar pentru masă. Pentru ceilalți, unde acest lucru se face la cererea părinților, costurile variază în funcție de vârstă, fiind între 10 și 20 lei/zi.

O electrocardiogramă costă aici 30 de lei, o oscilometrie 28, injecțiile sunt 20 lei. Cei care doresc cazare în rezervă plătesc 50 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru internările în secțiile chirurgicale și ATI, tarifele depășesc 1000lei/zi. Cei care vor să-și facă niște calcule în cazul în care vor să apeleze la serviciile medicale de la spitalul din sinaia pot consulta lista pe COSTURI SERVICII MEDICALE LA CERERE

Aceste prețuri au fost aprobate de către comitetul director al instituții medicale, în luna mai 2019, iar fondurile intră în bugetul spitalului.

Foto:

sinaia_spital_167cf.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg