fbpx

sinaia_spital_b9f8f.JPG
Lista cu prețurile pe care pacienții neasigurați sau fără bilet de trimitere de la medicul de familie trebuie să le achite în cazul solicitării unei investigații medicale este afișată pe site-ul Spitalului din Sinaia. O consultație costă aici 50 de lei, iar pentru cine este internat la ATI, costul unei zile de spitalizare se ridică la 1300 de lei.

Singurii scutiți de taxă sunt copiii cu vârste între 0-3 ani, dar nu pentru toate serviciile, ci doar pentru masă. Pentru ceilalți, unde acest lucru se face la cererea părinților, costurile variază în funcție de vârstă, fiind între 10 și 20 lei/zi.

O electrocardiogramă costă aici 30 de lei, o oscilometrie 28, injecțiile sunt 20 lei. Cei care doresc cazare în rezervă plătesc 50 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru internările în secțiile chirurgicale și ATI, tarifele depășesc 1000lei/zi. Cei care vor să-și facă niște calcule în cazul în care vor să apeleze la serviciile medicale de la spitalul din sinaia pot consulta lista pe COSTURI SERVICII MEDICALE LA CERERE

Aceste prețuri au fost aprobate de către comitetul director al instituții medicale, în luna mai 2019, iar fondurile intră în bugetul spitalului.

Foto:

sinaia_spital_167cf.JPG

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale