dr_846c3.JPG
Spitalul Orășenesc Sinaia și-a completat echipa medicală. Din această lună, pacienții pot fi consultați de către medicul urolog Flavian Angelescu. Acesta va fi prezent în spital trei zile pe săptămână.

Consultațiile vor fi realizate în cabinetul din Ambulatoriul de specialitate. Medicul Flavian Angelescu va fi la Spitalul din Sinaia în fiecare marți și miercuri, în intervalul 11.00-17.00, iar joi între 11.00-16.30.

Momentan, servicii medicale de specialitate sunt în regim contra cost, conform tarifelor aprobate si disponibile pe site-ul unității din Sinaia: www.spitalsinaia.ro, secțiunea Pagina pacientului/Tarife.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru programări, cei interesați sunt sfătuiți să sune la 0244.311.951, int 43.

Conform anunțului făcut de reprezentanții unității medicale din Sinaia, în prezent, se fac demersuri pentru includerea specialității în contractul cu CAS Prahova în vederea acordării servicii medicale decontate și pe secția de Urologie.

Sursa: facebook Spital Sinaia

flavian_angelescu_ce290.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg