756355-1539333308-scandal-la-spitalul-universitar-asistenta-ramasa-fara-locul-de-munca_6d2d1.jpg

Imaginile filmate în după amiaza zilei de 14 mai au fost postate pe pagina Lupta pentru Seby, viralizându-se rapid în toată țara.

Unul dintre pacienții dintr-un salon al SUUB a filmat momentele revoltătoare, comportamentul infirmiereleor fiind inacceptabil.

Limbajul suburban folosit în discuția cu un pacient ar trebui să scoată asemenea specimene din sistemul sanitar românesc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Precizările reprezentanţilor Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) vin după ce în mediul online au apărut imagini cu câteva angajate ale Unităţii de Primiri-Urgenţe.

În înregistrarea video apar mai multe angajate ale spitalului, care se răstesc la pacienţi şi le vorbesc urât, umilindu-i. 

"Ne delimităm clar de atitudinea celor trei infirmiere. Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti promovează o relaţie corectă, umană cu pacienţii, nu tolerează în niciun fel agresiunea fizică sau verbală şi se străduieşte să răspundă prin metode paşnice la toate încercările de provocare din partea pacienţilor şi aparţinătorilor acestora.

Comisia de disciplină a SUUB se va întruni cu celeritate şi va analiza aceste aspecte, iar sancţiunile vor fi în raport cu gravitatea faptelor", au precizat cei din conducerea spitalului.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg