Analize_medicale_sange_d11b1.jpg
Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Prahova îi sfătuiesc pe asigurați să nu se oprească la primul laborator de analize unde află că trebuie să-și plătească investigațiile, ci să întrebe și la alte puncte de profil. Și asta pentru că există laboratoare care nu reușesc să cheltuiască toate fondurile alocate pentru analizele decontate.

Unul dintre aceste laboratoare este cel din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

„Aici există fonduri disponibile până în ultima zi a lunii. Ne dorim ca lumea să afle acest lucru pentru a beneficia de setul de analize gratuite. Lunar, de aici ne sunt raportate sume necheltuite“, ne-a declarat Cătălin Tudorache, purtătorul de cuvânt al CJAS Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De dreptul la aceste investigații beneficiază inclusiv pacientele gravide care au recomandare de la medicul de familie sau specialist pentru a efectua controlul periodic. Vor scuti astfel câteva sute de lei buni, ținând cont că analizele de sarcină sunt recomandate în toate semestrele perioadei de graviditate.

Foto cu caracter ilustrativ

Analize_medicale_sange_11e5a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg