Florica-Trandafir-696x391_65679.jpg
Florica Trandafir, o femeie care a terminat Facultatea de Medicină fără a-și face rezidențiatul, și-a înființat, în anul 1994, propria policlinică, la parterul unui bloc din cartierul Militari. Ministerul Sănătății i-a dat aviz pentru cabinet de medicină generală, dar Florica Trandafir și-a oferit singură dreptul de a acoperi specializări pentru care nu avea nicio calificare, precum medicină internă și ginecologie.

Au trecut 25 de ani și Florica Trandafir își continuă activitatea: oferă consultații ginecologice, tratează probleme grave de sănătate cu aparate de la teleshopping, se pretinde specialist în infertilitate, face chiuretaje și eliberează rețete fără parafă. Între timp, a găsit și o metodă de a păcăli autoritățile să-i acorde aviz pentru ginecologie, folosindu-se de un medic ginecolog care profesează la Iași și pe care l-a angajat doar pe hârtie, titrează www.recorder.ro

Primele semnale despre activitatea dubioasă a Floricăi Trandafir apar la mijlocul anilor 2000, când internetul ia amploare, iar oamenii își povestesc necazurile pe forumuri. Zeci de femei scriu despre experiențele cumplite pe care le-au avut în cabinetul ascuns pe o străduță din Militari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La trei zile după ce am pus-o pe Florica Trandafir în fața escrocheriilor medicale pe care le practică de atâta timp și după ce am sesizat Colegiul Medicilor și Direcția de Sănătate Publică București, nu s-a schimbat nimic. Pancarta de pe strada Veteranilor pe care scrie „Ginecologie” e în continuare acolo.

Materialul integral despre Florica Trandafir și practicile sale în medicină, citiți pe: Un fals ginecolog profesează de 25 de ani într-un apartament din Militari

Sursa text și foto: www.recorder.ro  

Florica-Trandafir-696x391_449cf.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg