fbpx

WhatsApp_Image_2019-04-01_at_16.11.30_ed4ed.jpegLocurile vacante de medic specialist, la Spitalul Municipal Câmpina, sunt o adevărată „piatră de încercare“ atât pentru conducerea instituției, cât și pentru puținii doritori care se prezintă la concursuri. Deficitul se menține în continuare la un nivel ridicat, cea mai mare problemă fiind la Urgențe și la ATI. Atât pentru aceste compartimente, cât și pentru altele din cadrul SMC se va organiza un nou concurs.

Înscrierile în vederea ocupării posturilor vacante de medici specialiști la Spitalul Municipal Câmpina se fac până pe 24 aprilie.

Sunt așteptați să se prezinte concurenți pentru un post cu normă întreagă la Secția obstetrică-ginecologie, unul la Pediatrie, două la Terapie Intensivă, unul la Neonatologie, două la Compartimentul de Primiri Urgențe. Totodată, este scos la concurs și un post cu normă întreagă pentru medic specialist în cadrul Laboratorului de analize medicale.

Taxa de concurs este de 150 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tematica și bibliografia de concurs sunt disponibile la sediul SMC.
Pentru detalii, cei interesați se pot adresa personalului Biroului Resurse Umane, din cadrul Spitalului, sau pot suna la 0244337351, int. 102.

Foto:

WhatsApp_Image_2019-04-01_at_16.11.30_87087.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg