fbpx

smc_95d22.JPGDouă posturi de infirmieră au fost scoase la concurs, la Spitalul Municipal Câmpina. Unul dintre ele este la secția de Chirurgie, celălalt la Pediatrie. Persoanele interesate își pot depune dosarele în vederea angajării până, cel târziu, 15 aprilie.

Ca studii, persoanele interesate trebuie să aibă minimum zece clase. Totodată, este necesară și vechime în muncă de cel puțin șase luni.

Taxa de concurs este de 50 de lei și se achită odată cu depunerea dosarului.

Posturile sunt cu normă întreagă și perioadă nedeterminată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele ale căror dosare vor avea documentația necesară concursului vor susține proba scrisă pe 6 mai, iar interviul pe 8 mai.

Detalii privind concursul, dar și bibliografia sunt pe pagina oficială a SMC: www.spitalcampina.ro 

Foto:

smc_aac2f.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg