fbpx

IMG_1112.JPGNouă posturi de medici, dintre care opt pentru specialiști și unul pentru medic primar sunt scoase la concurs la Spitalul Municipal Câmpina. Totodată, se va organiza o selecție și pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant și două pentru îngrijitoare la secția Pediatrie. Cei interesați mai pot depune dosarele până săptămâna viitoare.

Posturile vacante, scoase la concurs de Spitalul Municipal Câmpina, în această perioadă, sunt la secțiile Obstretrică-Ginecologie, unde concursul este organizat pentru un medic primar și unul specialist, la Pediatrie pentru un medic specialist, la Terapie Intensivă pentru doi specialiști, la Neonatologie pentru un medic specialist. La Compartimentul Primiri Urgențe sunt scoase la concurs două posturi, la unul la Loboratorul de analize medicale, ultimele enumerate fiind adresate medicilor speciliști.

Dosarele înscrierii pentru aceste posturi pot fi depuse până vineri, 15 martie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a completa echipa secției de Pediatrie, au fost scoase la concurs trei posturi: unul pentru asistent medical debutant și două pentru îngrijitoare.

Cei interesați mai pot depune dosarele până pe 13 martie, urmând ca pe 19 martie să susțină proba scrisă, iar pe 21 martie este programat interviul.Detalii despre aceste concursuri și bibliografia cerută pentru examene sunt pe site-ul Spitalului Municipal Câmpina, la categoria „cariere“: https://www.spitalcampina.ro/cariere 

Foto: 

IMG_1112.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg