fbpx

70270-psd_XL.jpg

PSD Prahova a emis un comunicat de presă din  care lipsește sprijinul pentru actualul președinte Liviu Dragnea. Observatorulph.ro publică intergral documentul care ar putea însemna începutul sfârșitului pentru liderul PSD. Sau al conducerii PSD Prahova dacă Dragnea face față atacului intern :)

Comunicatul PSD Prahova

”Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioadă mai dificilă, așa cum de altfel s-a mai întâmplat în istoria acestei formațiuni politice.

Citește și Cine se pregătete să preia conducerea PSD după debarcarea lui Dragnea

Deși sunt unele voci din afara partidului care doresc să destabilizeze situația internă din PSD, ceea ce se petrece în prezent sunt – de fapt – acțiuni normale într-un partid democratic, care este ca un organism viu, în perpetuă mișcare.

Opiniile diferite nu pot să conducă decât la dezvoltarea internă și transformarea PSD într-o formațiune politică mai eficientă, care să aibă capacitatea să guverneze țara pe mai departe, alături de colegii de la ALDE.

Citește și Poziția PSD Prahova față de Liviu Dragnea. Declarația lui Bogdan Toader

PSD Prahova susține programul și coaliția de guvernare, care și-au dovedit din plin eficiența de la alegerile parlamentare și până în prezent, punând mai presus de orice îmbunătățirea calității vieții românilor.

Mai mult decât atât, apropiata ședință a Comitetului Executiv Național va fi forul în care vor fi puse în discuție opiniile aparent diferite din interiorul PSD din punct de vedere organizatoric.

Pe de altă parte, însă, întrunirea CEx va dezbate lucruri importante pentru români: continuarea reformelor economice și sociale, în concordanță cu programul de guvernare și măsurile imediate care vor fi luate pentru a menține trendul ascendent al vieții economico-sociale din România”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg