image-2017-02-27-21634512-41-iulian-dumitrescu_3272c.jpg

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu a criticat printr-o postare pe facebook modul în care ministrul de internet Carmen Dan a prezentat raportul cu privire la violențele petrecute la protestul din 10 august. 

”După mai bine de o săptămână de la protestul din 10 august, ministrul de Interne Carmen Dan face o conferință de presă la care ne anunță că are un raport despre eveniment de 90 de file, clasificat ”secret de serviciu”, și 2 terabytes de filmări. Doamna ministru, românii trebuie să știe exact ce s-a întâmplat la manifestația publică din 10 august, fără secrete și fără interpretări, fără fake news-uri și fără manipulări.”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.