37082402_1136931523130654_8186079525826723840_n.jpg

În contextul viitoarelor alegeri, liderul PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a afirmat într-o postare pe pagina sa de Facebook că partidul pe care îl reprezinte va trebui să-și demonstreze capacitatea de a realiza misiunea istorică a României.

”PNL trebuie să demonstreze că are soluția providențială pentru a câștiga confruntările următorilor doi ani electorali, pentru a-și realiza misiunea istorică: o Românie cu o economie puternică și cu o societate prosperă. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.