dumitrescu-iulian-pnl-prahova.jpg

Liderul liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, caracterizează implementarea programului de Guvernare al PSD drept un ”haos fiscal și investițional”.

Într-un comentariu făcut inclusiv în calitate de prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, senatorul de Prahova Iulian Dumitrescu punctează perspectiva eronată a guvernanților asupra strategiei de dezvoltare economică.

"Economia României și bunăstarea românilor sunt amanetate prin măsuri nesustenabile, prin blocarea investițiilor. În varianta PSD, creșterea economică este un efect al creșterii consumului bazat pe creditare, nu al valorii adăugate generate de antreprenoriat sau de cheltuieli guvernamentale sănătoase", a comentat Iulian Dumitrescu, arătând că, în aceste condiții, "PNL trebuie să ofere soluții realiste pentru haosul fiscal și investițional al PSD".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Marți, 13 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Firea îl atacă din nou pe Dragnea

Lupta din interiorul PSD este una inegală, Firea făcând tot posibilul să-și creeze atmosfera care să o poziționeze ca alternativă pentru Liviu Dragnea. În contextul actual este aproape imposibil să...