[pth_facelivevideos pageid="187995397884065" width="100%" height="476"]

34847721_2084804965135193_6505847835269791744_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a anunțat pe Facebook că a votat împotriva acordării de pensii speciale pentru aleșii locali (primari, viceprimari, preedinți de consilii județene ș.a.):

”Niciun politician nu merită pensii speciale! Și nici imunitate! Cu adevărat, singurul lucru pe care l-ar merita politicienii, ar fi respectul pentru ceea ce au făcut pentru țară și comunitate, pentru oameni. Dar, nu e cazul... Nu la noi, nu în România!

În disperarea de a mai prinde niște voturi și de a le ”securiza” pe cele actuale, PSD-ul, PNL-ul, ALDE și UDMR-ul au votat, ieri, pentru acordarea pensiilor speciale (și) primarilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă ajut, pe plan local, aici, la noi, în Prahova, cu niște nume și date de contact, poate vreți să le scrieți ceva, referitor la asta și nu știți de unde să începeți: 
PSD – știm cine e tătucul, loco – tov. Bogdan Toader, președinte al filialei județene și al Consiliului Județean Prahova, e-mail, evident... Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

PNL, supremul - Ludovic Orban – nu o dată m-am întrebat, dacă n-ar fi în politică, de mai bine de 20 de ani, unde ar lucra, ce-ar ști să facă în viață? Dar astea sunt alte meditații. Local, Iulian Dumitrescu. Dacă nu vă spune nimic numele lui, poate Roberta Anastase, ca vicepreședinte al filialei, vă stârnește unele amintiri... Mă rog, întrebați-l de ce a votat PNL-ul în favoarea pensiilor speciale la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

ALDE – la nivel național, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu. Un vajnic apărător al familiei tradiționale, cinci neveste. Local, la noi, în Prahova, nimeni alta decât... Grațiela Leocadia Gavrilescu, fost vice-primar, actualmente, la al patrulea mandat ca sinistru, pardon, ministru al mediului. N-are nicio treabă, dar puteți să-i scrieți la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pentru UDMR, ca să fac o glumiță, ”nem tudom... dar banii îi luãm!.”

Uniunea Salvați România a fost singurul partid care nu numai că s-a opus pensiilor speciale, votând împotrivă în ședința de ieri, dar a depus și un proiect de lege prin care cere eliminarea lor! Pentru că politica n-ar trebui să fie despre bani, ci despre oameni! Desigur, puteți să-mi scrieți și mie, aici, pe facebook sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Vlad

Incendiu la un depozit din Câmpina. FOTO

Duminică după-amiază, un incendiu a izbucnit la un depozit de îmbrăcăminte de pe strada Nicolae Bălcescu diin Câmpina. Mai mult echipaje de pompieri au reușit lichidarea focului care a cuprins 250...

Auto-moto
  • Duminică, 14 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accidente pe DN 1 și DJ 145, în Prahova

În această dimineață, două accidente s-au produs aproape simultan pe DN 1, la Azuga, respectiv pe DJ 145, la Măgureni. Din primele informații, la Azuga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a...