34847721_2084804965135193_6505847835269791744_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a anunțat pe Facebook că a votat împotriva acordării de pensii speciale pentru aleșii locali (primari, viceprimari, preedinți de consilii județene ș.a.):

”Niciun politician nu merită pensii speciale! Și nici imunitate! Cu adevărat, singurul lucru pe care l-ar merita politicienii, ar fi respectul pentru ceea ce au făcut pentru țară și comunitate, pentru oameni. Dar, nu e cazul... Nu la noi, nu în România!

În disperarea de a mai prinde niște voturi și de a le ”securiza” pe cele actuale, PSD-ul, PNL-ul, ALDE și UDMR-ul au votat, ieri, pentru acordarea pensiilor speciale (și) primarilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă ajut, pe plan local, aici, la noi, în Prahova, cu niște nume și date de contact, poate vreți să le scrieți ceva, referitor la asta și nu știți de unde să începeți: 
PSD – știm cine e tătucul, loco – tov. Bogdan Toader, președinte al filialei județene și al Consiliului Județean Prahova, e-mail, evident... Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. 

PNL, supremul - Ludovic Orban – nu o dată m-am întrebat, dacă n-ar fi în politică, de mai bine de 20 de ani, unde ar lucra, ce-ar ști să facă în viață? Dar astea sunt alte meditații. Local, Iulian Dumitrescu. Dacă nu vă spune nimic numele lui, poate Roberta Anastase, ca vicepreședinte al filialei, vă stârnește unele amintiri... Mă rog, întrebați-l de ce a votat PNL-ul în favoarea pensiilor speciale la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

ALDE – la nivel național, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu. Un vajnic apărător al familiei tradiționale, cinci neveste. Local, la noi, în Prahova, nimeni alta decât... Grațiela Leocadia Gavrilescu, fost vice-primar, actualmente, la al patrulea mandat ca sinistru, pardon, ministru al mediului. N-are nicio treabă, dar puteți să-i scrieți la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pentru UDMR, ca să fac o glumiță, ”nem tudom... dar banii îi luãm!.”

Uniunea Salvați România a fost singurul partid care nu numai că s-a opus pensiilor speciale, votând împotrivă în ședința de ieri, dar a depus și un proiect de lege prin care cere eliminarea lor! Pentru că politica n-ar trebui să fie despre bani, ci despre oameni! Desigur, puteți să-mi scrieți și mie, aici, pe facebook sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.