35080882_2161667517396159_5720222665277440000_o.jpg

Deputatul Roberta Anastase a solicitat ministrului Rovana Plumb să prezinte stadiul actual al absorbţie a fondurilor europene.

”Comisia pentru afaceri europene i-a avut astăzi alături pe Ministrul fondurilor europene, doamna Rovana Plumb şi pe Ministrul delegat pentru afaceri europene, domnul Victor Negrescu.

În marja acestei întâlniri am dorit să aflu de la doamna ministru Plumb care este punctul domniei sale de vedere cu privire la propunerea Comisiei Europene de condiţionare a alocării fondurilor europene de respectarea statului de drept.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată am solicitat doamnei ministru să ne prezinte stadiul actual al absorbţiei fondurilor europene şi modul în care ministerul va acţiona pentru impulsionarea creşterii numărului de proiecte ce pot obţine fonduri alocate în planul Juncker. Am folosit acest prilej pentru a – i atrage atenţia doamnei ministru că, potrivit statisticii elaborate de Comisia Europeană, România ocupă un ruşinos loc 23 ( din 28 ) în topul Statelor Membre beneficare a proiectelor depuse pe planul Juncker, cu atât mai mult cu cât Bulgaria, principalul nostru “etalon de comparaţie” ocupă locul 3.

În ceea ce îl priveşte pe ministrul delegat pentru afaceri europene, am dorit să aflu de la domnia sa care au fost principalele teme abordate cu prilejul întrevederii avute cu omologul austriac.

Tot legat de această întrevedere am solicitat domnului Negrescu un punct de vedere cu privire la evoluţia principalelor dosare pe care România le va avea de gestionat în perioada Preşedinţiei rotative, cu un accent deosebit pe structura financiară a viitorului Cadru Financiar Multianual post 2020” a scris deputatul PNL, Roberta anastase, pe Facebook.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...