fbpx

traian-basescu4c2f497abc01.jpg

Traian Băsescu, unul dintre cei mai controversați politicieni români, a anunțat că se va retrage din politică la finalul acestui mandat. 

Iubit în anuminte momente de unii dintre români, dar detestat în aceeași măsură de alții, Băsescu este unul dintre cei mai longevivi politicieni, prezent pe această scenă încă din 1990. 

Președinte-jucător, Băsescu a șocat în repetate rânduri prin deciziile pe care le-a luat, supraviețuind suspendărilor și demiterilor încercate de adversari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pot scrie cărți despre acest personaj, politician, primar, ministru, președinte, premier sub acoperire, decapitator al adversarilor politici, marinar umorist, dansator pe mese, iubitor de excursioniști în Costa Rica, creator de sistem de justiție, pe care a încercat să îl transforme în sistem represiv, victimă a propriilor creații, tăietor de salarii și pensii... 

Cu certitudine, se vor spune multe despre Traian Băsescu, însă cât va mai fi pe scena politică, va mai avea ocazia să facă valuri. În cea mai recentă emisiune televizată, fostul președinte al României, atrage atenția asupra a ceea ce dreapta românească știe foarte bine, dar nu vrea să recunoască: 

”M-aş referi la europarlamentare care vor fi un dezastru pentru partidele de dreapta, dacă nu se găseşte o soluţie politică, pentru că vom merge fiecare cu resursele lui, încercând unii – cum e PMP - să obţină un rezultat mai bun decât la alegerile trecute. Fiecare va încerca să obţină mai mult decât data trecută, însă europarlamentarele vor fi un test formidabil şi o poză limpede a potenţialului pe care îl au partidele care se opun alianţei PSD-ALDE”, a spus Traian Băsescu.

Potrivit acestuia, PNL, USR, PMP, platforma lui Dacian Cioloş ”ar trebui să facă o listă comună”.

Deocamdată partidul lui Băsescu, PMP, se dezintegrează, parlamentarii săi plecând deja spre celelalte partide. Băsescu a sesizat că nu mai poate face nimic și că a sosit momentul să dispară din politica românească. Cum ar fi, dacă peste trei sferturi din actualii politicieni ar înțelege același lucru și ar proceda în consecință?

traian-basescu4c2f497abc01.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg