fbpx

33207170_1085846484905825_829912708085186560_n.png

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a votat astăzi împotriva deciziei președintelui partidului, Ludovic Orban, de a-i face plângere penală premierului Viorica Dăncilă.

Vicepreșdeintele PNL Dumitrescu a postat astăzi pe Facebook următorul mesaj:

”Domnul Orban nu s-a consultat cu nimeni. Azi, cerând vot de încredere în Biroul Executiv, și-a recunoscut greșeala

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În sedinţa Biroului Executiv al PNL de astăzi, am votat împotriva susținerii deciziei președintelui PNL, Ludovic Orban, de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, deoarece:

  1. Domnul președinte Orban nu s-a consultat cu nimeni. Cerând astăzi vot de susținere în partid, practic și-a recunoscut greșeala, a recunoscut că, în situaţii ca aceasta, nu există nicio diferență între persoana fizică și preşedintele PNL Ludovic Orban. Nu am comentat decizia pe fond, dar e normal să discuți în partid și apoi să iei o decizie atât de importantă.
  2. În opinia mea, plângerea penală nu este o armă politică. Au fost mai multe voci în Biroului Executiv care au susținut, dimpotrivă, că plângerea penală poate să fie o armă politică. Eu cred că există instituții vigilente, abilitate să se sesizeze pe înaltă trădare, nu cred că o persoană fizică, oricum s-ar chema ea, poate să fie mai vigilentă decât aceste instituții”.
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg