parlamentari-psd-reactie.jpg

Mai mulți parlamentari ai PSD au criticat, vineri, la Ploiești, decizia liderului PNL, Ludovic Orban, de a sesiza Parchetul de la Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la presupuse fapte săvârșite de premierul Viorica Dăncilă. „Este acuzată pe nedrept”, a susținut la Ploiești și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

După ce au prezenți la Ploiești la o dezbatere pe tema învățământului dual și a celui profesional, fostul ministru al Justiției, senatorul Robert Cazanciuc, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Radu Oprea, fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Pop, dar și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, au criticat în termeni duri decizia președintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plângere penală împotriva premierului României, Viorica Dăncilă.

Fostul ministru al Justiției, senatorul Robert Cazanciuc, a catalogat totul ca fiind un „rușinos demers politic”. „În primul rând nu este vorba despre o plângere penală ci despre un rușinos demers politic”, a susținut Cazanciuc, care a adăugat că „politica nu se face prin plângeri penale”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La conferința de astăzi de la PSD Prahova au mai participat parlamentarii Răzvan Ursu, Rodica Paraschiv și Laura Moagher, precum și președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea.