parlamentari-psd-reactie.jpg

Mai mulți parlamentari ai PSD au criticat, vineri, la Ploiești, decizia liderului PNL, Ludovic Orban, de a sesiza Parchetul de la Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la presupuse fapte săvârșite de premierul Viorica Dăncilă. „Este acuzată pe nedrept”, a susținut la Ploiești și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

După ce au prezenți la Ploiești la o dezbatere pe tema învățământului dual și a celui profesional, fostul ministru al Justiției, senatorul Robert Cazanciuc, ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Radu Oprea, fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Pop, dar și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, au criticat în termeni duri decizia președintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plângere penală împotriva premierului României, Viorica Dăncilă.

Fostul ministru al Justiției, senatorul Robert Cazanciuc, a catalogat totul ca fiind un „rușinos demers politic”. „În primul rând nu este vorba despre o plângere penală ci despre un rușinos demers politic”, a susținut Cazanciuc, care a adăugat că „politica nu se face prin plângeri penale”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La conferința de astăzi de la PSD Prahova au mai participat parlamentarii Răzvan Ursu, Rodica Paraschiv și Laura Moagher, precum și președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...