“Cântarea României”, ediția 2018. Copiii de grădiniță, puși să defileze în fața premierului Dăncilă și a vicelui Grațiela Gavrilescu. VIDEO

0
Viorica-Dancila-ePitesti.jpg

Viorica-Dancila-ePitesti.jpg

Autorităţile locale au pregătiti un adevărat program omagial pentru vizita premierului Viorica Dăncilă de vineri dimineaţă, care a inclus și o defilare a copiilor de grădiniță (VIDEO la finalul textului).

Venită pentru evenimentul Simfonia Lalelelor în Pitești, oraşul controlat de PSD, Dăncilă a fost întâmpinată de o defilare a copiilor de grădiniţă – potrivit anunţului unui crainic – îmbrăcaţi în costume care compun tricolorul.

Escortaţi de cadre didactice, copiii au trecut în pas de marş prin faţa unui podium pe care se aflu Viorica Dăncilă, miniştrii Carmen Dan şi Graţiela Gavrilescu, precum şi primarul şi prefectul.

Parada Florilor, cum a fost denumită de crainicul evenimentului, a inclus defilarea prin faţa premierului a copiilor de la mai multe grădiniţe, cu program normal sau prelungit.

Evenimentul a avut loc în faţa Primăriei Piteşti, unde Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu fanfara militară, potrivit EPiteşti.ro.

Primirea triumfală a premierului Dăncilă aduce aminte de paradele omagiale închinate familiei Ceauşescu în comunism.

Citește continuarea pe www.g4media.ro

VIDEO Parada oficială la Pitești

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău