donatie-azuga.jpg

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat mediatizat pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Donația realizată vineri de PSD Prahova, cu sprijinul parlamentarilor, dar și a unor aleși locali și județeni, membrii ai acestui partid, a fost imediat mediatizată pe o rețea de socializare, social-democrații explicând astfel și motivul pentru care au ales să facă acest gest la unitatea medicală din Azuga.

„Cea mai mare bogăție a omului este sănătatea. Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donație de paturi, saltele, scaune rulante și noptiere a echipei PSD Prahova. Spitalul de la Azuga este unul de renume și singurul de acest gen din județul nostru. Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie și ortopedie, câștigând încrederea pacienților care îi trec pragul, nu numai din județul Prahova, ci din toată țară. Domeniul sănătății este o #prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluții de sprijin prin toate modalitățile care ne stau în putință, donația fiind una dintre ele. Ne ținem de cuvânt!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alături de acest mesaj, pe pagina de Facebook a PSD Prahova au fost postate mai multe fotografii cu politicienii, echipați cu botoși de unică folosință, în interiorul spitalului, dar și câteva fotografii lângă donație.

La rândul său președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, a explicat că donația a fost posibilă cu sprijinul parlamentarilor care au candidat pe listele acestui partid, dar și a unor aleși locali. (Foto: Facebook PSD Prahova)

donatie-paturi-spital-psd.jpg

psd-donatie-scaune-cu-rotile.jpg

donatie-spital.jpg

donatie-azuga.jpg

psd-mesaj-facebook.jpg

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: