donatie-azuga.jpg

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat mediatizat pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Donația realizată vineri de PSD Prahova, cu sprijinul parlamentarilor, dar și a unor aleși locali și județeni, membrii ai acestui partid, a fost imediat mediatizată pe o rețea de socializare, social-democrații explicând astfel și motivul pentru care au ales să facă acest gest la unitatea medicală din Azuga.

„Cea mai mare bogăție a omului este sănătatea. Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donație de paturi, saltele, scaune rulante și noptiere a echipei PSD Prahova. Spitalul de la Azuga este unul de renume și singurul de acest gen din județul nostru. Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie și ortopedie, câștigând încrederea pacienților care îi trec pragul, nu numai din județul Prahova, ci din toată țară. Domeniul sănătății este o #prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluții de sprijin prin toate modalitățile care ne stau în putință, donația fiind una dintre ele. Ne ținem de cuvânt!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alături de acest mesaj, pe pagina de Facebook a PSD Prahova au fost postate mai multe fotografii cu politicienii, echipați cu botoși de unică folosință, în interiorul spitalului, dar și câteva fotografii lângă donație.

La rândul său președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, a explicat că donația a fost posibilă cu sprijinul parlamentarilor care au candidat pe listele acestui partid, dar și a unor aleși locali. (Foto: Facebook PSD Prahova)

donatie-paturi-spital-psd.jpg

psd-donatie-scaune-cu-rotile.jpg

donatie-spital.jpg

donatie-azuga.jpg

psd-mesaj-facebook.jpg

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.