14606307_10154199177618650_347768939261056617_n.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, critică în stilu-i caracteristic poiectul privind acordarea de pensii speciale aleșilor locali.

El a postat pe Facebook un text în care compară refuzul alocării de fonduri pentru psihologii școlari cu un proiect privind alocarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene.

”...în luna decembrie a anului trecut, fostul ministru al învățământului, Liviu-Marian Pop, îmi răspundea că este imposibil să se normeze câte un consilier școlar ori psiholog la 400 de elevi, deoarece: ”acest fapt ar avea un impact semnificativ asupra bugetului consolidat al statului”...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că acest argument nu contează ...

” Parlamentari de la toate partidele politice exceptand USR au depus un proiect de lege care prevede acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene, incepand cu ianuarie 2019”

”Deputatul PNL care a initiat proiectul pentru pensiile speciale ale alesilor locali va vota proiectul (...)"din solidaritate": "Nu ma lasa sufletul sa fiu impotriva alesilor locali"”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...