28782831_1640292029380079_2131359941401831058_n.jpg

Declarația simbolică de reunire cu Basarabia, inițiată de Consiliul Județean Prahova, a fost semnată și de către consilierii județeni PMP.

”Nicolae Măruntu și Adrian Tomoșoiu, colegii noștri care ne reprezintă în Consiliul Județean, se numără printre semnatarii „Declarației de reunire” cu Basarabia, adoptată astăzi. Fiind singurul partid politic care și-a asumat ca proiect național Unirea, Partidul Mișcarea Populară salută declarația Consiliului Județean de astăzi, act care plasează Prahova în poziția de prim județ românesc ai cărui reprezentanți aleși afirmă în mod oficial și public adeziunea la acest proiect.

În același timp, la inițiativa deputatului Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, consilierii locali ai partidului din toate localitățile prahovene vor propune forurilor din care fac parte să preia modelul Consiliului Județean și să voteze declarații similare de Unire. În primul rând, la Ploiești, prin colegii noștri Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog.”, se arată în postarea PMP Prahova de pa pagina de Facebook cu același nume.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești