Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

original_consultari_17_ianuarie_2018_-_pnl_20-800x480.jpg

Liberalii au decis ieri să îl susțină pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte, iar Ludovic Orban să fie premier, dacă PNL va câştiga următoarele alegeri parlamentare. Propunerea ca Orban să fie premier a fost făcută de președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. 

"În documentele care urmează să fie adoptate astăzi o să vedeţi că scrie că urmează să construim, să creăm un nou program de guvernare un lucru atât de aşteptat de români, un program care să arate că suntem, într-adevăr, alternativa la PSD.

De ceea cred că este absolut normal să solicit introducerea pe ordinea de zi a unui nou punct şi anume să formalizăm desemnarea candidatului Partidului Naţional Liberal la funcţia de prim-ministru în persoana preşedintelui partidului, domnul Ludovic Orban", a declarat Iulian Dumitrescu de la tribuna Consiliului Naţional, citat de Mediafax.

După ce propunerea acestuia a fost votată, Orban a declarat că este momentul ca liderii PNL din teritoriu să facă opoziie la PSD.

”Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică (...), dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte”, a afirmat Ludovic Orban.

 ”Vreau să văd fiecare şef de organizaţie cum dă cu parul în şeful de la PSD”, a transmis Orban.

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești