irina2-770x470.jpg

Irina Alexandra Tănase a ajuns la Sala Palatului cu puțin timp înainte de șeful PSD. A venit odată cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu, conform realitatea.net.

S-a așezat în primul rând, alături de ceilalți membri din conducerea PSD și aproape de președintele Liviu Dragnea, care a și salutat-o când a ajuns și el, în momentul în care a început Congresul. Relația lor e asumată.

Liviu Dragnea a recunoscut că anul acesta este posibil să se căsătorească cu iubita lui, cu 30 de ani mai tânără și fostă consilieră la Ministerul Dezvoltării până în 2016. Alexandra are 25 de ani și conduce un BMW, având un venit de puțin peste 2000 de lei/lună, conform declarației de avere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alexandra a stat între ministrul de Interne, Carmen Dan, și primarul Capitalei, Gabriela Firea, în rândul liderilor partidului, deși nu are vreo funcție importantă. 

4000 de psd-iști au primit astfel o invitație la nunta liderului suprem, unde nici nu vrem să știm cât va fi darul. În orice caz, una bucată dar X 4000 de cotizanți = cel puțin 10 Beline.

Liviu Dragnea și-a mutat patul din dormitorul de acasă în bucătăria partidului. 

foto zf

irina2-770x470.jpg


Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Lăsați-o în pace pe Simona!

Biata Simona… Devenită un simbol național, prin muncă, dăruire, modestie și performanță la cel mai înalt nivel, Simona Halep a ajuns, fără voia ei, în centrul unei mari mizerii. Despre performațele Simonei nu...

Opinii Voxpublica
  • Marți, 12 Iunie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Halep - Firea, scor: 6-0, 6-0

Englezul are o vorbă: ”Karma is a bitch”. Nu traducerea este importantă, ci semnificația. Este vorba despre o semnificație pe care parveniții din politica românească ar trebui să o ia drept lecție. Nu are...