irina2-770x470.jpg

Irina Alexandra Tănase a ajuns la Sala Palatului cu puțin timp înainte de șeful PSD. A venit odată cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu, conform realitatea.net.

S-a așezat în primul rând, alături de ceilalți membri din conducerea PSD și aproape de președintele Liviu Dragnea, care a și salutat-o când a ajuns și el, în momentul în care a început Congresul. Relația lor e asumată.

Liviu Dragnea a recunoscut că anul acesta este posibil să se căsătorească cu iubita lui, cu 30 de ani mai tânără și fostă consilieră la Ministerul Dezvoltării până în 2016. Alexandra are 25 de ani și conduce un BMW, având un venit de puțin peste 2000 de lei/lună, conform declarației de avere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alexandra a stat între ministrul de Interne, Carmen Dan, și primarul Capitalei, Gabriela Firea, în rândul liderilor partidului, deși nu are vreo funcție importantă. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

4000 de psd-iști au primit astfel o invitație la nunta liderului suprem, unde nici nu vrem să știm cât va fi darul. În orice caz, una bucată dar X 4000 de cotizanți = cel puțin 10 Beline.

Liviu Dragnea și-a mutat patul din dormitorul de acasă în bucătăria partidului. 

foto zf

irina2-770x470.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...