68262-caf9814c96051e283d4d80c4fbc228af_XL.jpg

Conducerea PSD a anunțat schimbarea a 27 de secretari de stat a căror activitate a lăsat de dorit.

"Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi înlocuiți din 96. Mai sunt 2-3 cazuri în care vor mai fi discuții zilele următoare", a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de ieri, citat de Agerpres.

Surse politice au declarat pentru observatorulph.ro că trei membri ai PSD Prahova vor fi propuși pentru a ocupa funcția de secretar de stat. Aceștia sunt Mihai Albulescu, Ludmila Sfârloagă și Fabioara Ionescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că observatorulph.ro a publicat ieri, în exclusivitate, articolul Mobilizare la PSD Prahova pentru un protest ”spontan” la DNA Ploiești și SMS-ul primit de primari de la consilierul județean Rareș Enescu. Edililor li se cereau câte cinci persoane pe strada Cantacuzino unde își are sediul DNA Ploiești. Mesajul era dat ca fiind din partea deputatului PSD, Laura Moagher, cea care a fost nominalizată de organzația PSD Prahova pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne după căderea Guvernului Tudose. După izbucnirea scandalului, Moagher a negat că i-ar fi spus consilierului județean să dea acel SMS.