68262-caf9814c96051e283d4d80c4fbc228af_XL.jpg

Conducerea PSD a anunțat schimbarea a 27 de secretari de stat a căror activitate a lăsat de dorit.

"Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi înlocuiți din 96. Mai sunt 2-3 cazuri în care vor mai fi discuții zilele următoare", a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de ieri, citat de Agerpres.

Surse politice au declarat pentru observatorulph.ro că trei membri ai PSD Prahova vor fi propuși pentru a ocupa funcția de secretar de stat. Aceștia sunt Mihai Albulescu, Ludmila Sfârloagă și Fabioara Ionescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că observatorulph.ro a publicat ieri, în exclusivitate, articolul Mobilizare la PSD Prahova pentru un protest ”spontan” la DNA Ploiești și SMS-ul primit de primari de la consilierul județean Rareș Enescu. Edililor li se cereau câte cinci persoane pe strada Cantacuzino unde își are sediul DNA Ploiești. Mesajul era dat ca fiind din partea deputatului PSD, Laura Moagher, cea care a fost nominalizată de organzația PSD Prahova pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne după căderea Guvernului Tudose. După izbucnirea scandalului, Moagher a negat că i-ar fi spus consilierului județean să dea acel SMS.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.