6b836a6d-c0ec-41b3-a45b-eeaca0b4e160.jpg

Claudiu Manda, senator PSD și partener de viață al ministrului Lia Olguța Vasilescu. Gurile rele spun că ar fi contabilul mafiei din Craiova. Gurile bune atestă că este șeful Comisiei SRI din Senat. 

S-au scris multe despre acest personaj. Poate că nici nu are sens să reluăm, fiind suficient să contemplăm imaginea atașată acestui material.

Cu adevărat interesant este să ne spuneți ce anume vă inspiră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Indiferent de ceea ce simțiți, singura rugăminte este să folosiți un limbaj decent în comentarii. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

6b836a6d-c0ec-41b3-a45b-eeaca0b4e160.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.