codrin-11441100.jpg

Controversatul vector de imagine al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost lovit puternic chiar de șeful său din PSD, Liviu Dragnea.

Cu o atitudine constant impertinentă, Ștefănescu s-a transformat în mitraliera cu care PSD-ul se răzbuna pe inamicii politici. Secretarul adjunct al PSD nu a ezitat să vină insoțit de ”cefele late”, la ÎCCJ, pentru a-l susține pe Dragnea, făcând totodată și o demonstrație de forță, menită să intimideze orice adversar.

Ștefănescu a continuat să fie vehement în toate aparițiile publice, făcându-și praf foștii șefi, pe care îi susținea cândva, așa cum o face acum cu Dragnea (vezi perioada în care Victor Ponta era lider). După ce nu au mai fost, pentru Ștefănescu aceștia s-au transformat în ținte, fiind la rândul lor, împroșcați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În delirul său mediatic, Codrin Ștefănescu nu a sesizat un aspect: acela că Liviu Dragnea încă o joacă. Mai precis, președintele PSD nu ar ezita să facă pact cu sistemul, dacă s-ar închide ochii la problemele sale. Doar că acest sistem nu prea pare dispus ”să pună batista pe țambal”. Deocamdată Dragnea este încă în libertate și speră. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Declarațiile lui Codrin îl cam încurcă, pentru că Dragnea doar de talibanism nu are nevoie. Radicalizarea nu îi este prielnică, cel puțin pentru moment. Spunând imperativ ”Tudorele, fă ceva!”, Ștefănescu îi blochează șefului său orice cale de speranță și posibilă negociere.

"Domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult faţă de poziţia pe care o are în partid. Cam mult şi cam rău", a fost mesajul scurt și tăios al lui Dragnea înainte de ședința  Comitetului Executiv al PSD.

Dragnea a negat posibilitatea sancţionării secretarului general adjunct al PSD pentru declaraţiile sale publice. ”Doamne ferește!”, a spus Dragnea când a fost întrebat dacă Ștefănescu va fi sancționat azi, în ședința CEX a PSD.

Chiar dacă spectacolul este unul dezgustător, se apropie momentul în care mulți își vor lua pop-corn-ul și o cola și vor asista la show-ul de stand-up al lui Codrin, cu tema ”Dragnea- diavolul care a distrus PSD”.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta este la un pas să îi dea decisiva lui Dragnea

Atât de jalnică este opoziția din Parlamentul României, încât opoziție cu adevărat mai este făcută doar de actuali și foști psd-iști. Dacă speranțele opoziției vin de la Victor Ponta, ceva nu este...