tt pic.jpg

Nevoit să se întoarcă din Japonia, înainte de termen, ministrul Justiției va avea o întâlnire cu primul ministru, înaintea ședinței de Guvern de astăzi.

"Domnul ministru Toader mâine va fi în ţară şi vom avea o discuţie înaintea şedinţei de Guvern, domnul ministru va vorbi despre argumentele pe care le-a luat în calcul. Îi voi solicita domnului Tudorel Toader să aibă o declaraţie în ceea ce priveşte decizia dumnealui după ce vom avea o discuţie DNA", a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai spus că este îngrijorată atunci când vede că "pot fi fabricate probe împotriva unui prim-ministru".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Nu cred pot eu să spun dacă cineva poate sau nu mai poate conduce DNA. Pentru mine este important ca cetăţenii să aibă încredere în instituţiile statului, să aibă încredere în justiţie. Trebuie să le redăm oamenilor credibilitatea în justiţie. Eu sunt îngrijorată, nu mă simt confortabil cand văd că pot fi făcute probe pentru un prim-ministru", a mai afirmat premierul.

La rândul său, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat: "Mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut, condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în justiţie”, a declarat Liviu Dragnea la intrarea în sediul PSD, întrebat dacă se aşteaptă ca ministrul Justiţiei să ceară revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

În conferința de presă susținută la sediul DNA, de Laura Codruța Kovesi, miercuri seara, aceasta a declarat că nu vede motive să demisioneze.


Eveniment
  • Joi, 12 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ceremonie de predare-primire la DNA, joi, ora 11

Noul procuror-şef interimar al DNA, Anca Jurma, va primi oficial mandatul, astăzi, la ora 11.00, la sediul DNA. Anunţul a fost făcut joi dimineaţă de către procurorul general Augustin Lazăr, fiind...

Național
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Kovesi se întoarce la DIICOT Sibiu

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, miercuri, ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea la DIICOT Sibiu, ca procuror.​ Kovesi declara luni, după ce a...