Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

tt pic.jpg

Nevoit să se întoarcă din Japonia, înainte de termen, ministrul Justiției va avea o întâlnire cu primul ministru, înaintea ședinței de Guvern de astăzi.

"Domnul ministru Toader mâine va fi în ţară şi vom avea o discuţie înaintea şedinţei de Guvern, domnul ministru va vorbi despre argumentele pe care le-a luat în calcul. Îi voi solicita domnului Tudorel Toader să aibă o declaraţie în ceea ce priveşte decizia dumnealui după ce vom avea o discuţie DNA", a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai spus că este îngrijorată atunci când vede că "pot fi fabricate probe împotriva unui prim-ministru".

"Nu cred pot eu să spun dacă cineva poate sau nu mai poate conduce DNA. Pentru mine este important ca cetăţenii să aibă încredere în instituţiile statului, să aibă încredere în justiţie. Trebuie să le redăm oamenilor credibilitatea în justiţie. Eu sunt îngrijorată, nu mă simt confortabil cand văd că pot fi făcute probe pentru un prim-ministru", a mai afirmat premierul.

La rândul său, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat: "Mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut, condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în justiţie”, a declarat Liviu Dragnea la intrarea în sediul PSD, întrebat dacă se aşteaptă ca ministrul Justiţiei să ceară revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi.

În conferința de presă susținută la sediul DNA, de Laura Codruța Kovesi, miercuri seara, aceasta a declarat că nu vede motive să demisioneze.


Politic
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

A murit primul ”baron” PSD

Fostul baron PSD, Nicolae Mischie a murit, duminică, la vârsta de 73 de ani. Nicolae Mischie, fost deputat PSD, era internat la Spitalul Elias din Capitală. Nicolae Mischie a fost primul care a...

Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

PSD își face imagine cu paturi de spital - FOTO

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești