poluare-640x360.jpg

USR Prahova vă invită la dezbaterea publică cu tema „Prizonieri într-un oraș poluat”, care va avea loc sâmbătă, 17.02.2018, ora 11:00, la sediul USR Prahova (Piața Mihai Viteazul, nr.4, bl.11B2, et.1, Ploiești, Prahova - Rond Caraiman).

”Este vorba de primele consultări tematice cu scopul de a corobora cele mai relevante soluții în combaterea lacunelor sau problemelor actualului cadru legislativ, la care vor lua parte parlamentarii USR: George Marussi, Allen Coliban, Cornel Zainea și subsemnatul, precum și domnul conferențiar doctor Silviu Gurlui.

Convingerea noastră este aceea că misiunea de ocrotire a mediului nu aparține doar specialiștilor şi forurilor internaționale, ci este o problemă colectivă în combaterea căreia fiecare cetățean trebuie să-şi asume responsabilitatea.

Avem încredere că participarea dumneavoastră în cadrul conferinței va aduce o contribuție importantă la identificarea celor mai bune soluții cu privire la conturarea viitoarelor inițiative legislative!” se arată în mesajul postat de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești