Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

poluare-640x360.jpg

USR Prahova vă invită la dezbaterea publică cu tema „Prizonieri într-un oraș poluat”, care va avea loc sâmbătă, 17.02.2018, ora 11:00, la sediul USR Prahova (Piața Mihai Viteazul, nr.4, bl.11B2, et.1, Ploiești, Prahova - Rond Caraiman).

”Este vorba de primele consultări tematice cu scopul de a corobora cele mai relevante soluții în combaterea lacunelor sau problemelor actualului cadru legislativ, la care vor lua parte parlamentarii USR: George Marussi, Allen Coliban, Cornel Zainea și subsemnatul, precum și domnul conferențiar doctor Silviu Gurlui.

Convingerea noastră este aceea că misiunea de ocrotire a mediului nu aparține doar specialiștilor şi forurilor internaționale, ci este o problemă colectivă în combaterea căreia fiecare cetățean trebuie să-şi asume responsabilitatea.

Avem încredere că participarea dumneavoastră în cadrul conferinței va aduce o contribuție importantă la identificarea celor mai bune soluții cu privire la conturarea viitoarelor inițiative legislative!” se arată în mesajul postat de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești