poluare-640x360.jpg

USR Prahova vă invită la dezbaterea publică cu tema „Prizonieri într-un oraș poluat”, care va avea loc sâmbătă, 17.02.2018, ora 11:00, la sediul USR Prahova (Piața Mihai Viteazul, nr.4, bl.11B2, et.1, Ploiești, Prahova - Rond Caraiman).

”Este vorba de primele consultări tematice cu scopul de a corobora cele mai relevante soluții în combaterea lacunelor sau problemelor actualului cadru legislativ, la care vor lua parte parlamentarii USR: George Marussi, Allen Coliban, Cornel Zainea și subsemnatul, precum și domnul conferențiar doctor Silviu Gurlui.

Convingerea noastră este aceea că misiunea de ocrotire a mediului nu aparține doar specialiștilor şi forurilor internaționale, ci este o problemă colectivă în combaterea căreia fiecare cetățean trebuie să-şi asume responsabilitatea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avem încredere că participarea dumneavoastră în cadrul conferinței va aduce o contribuție importantă la identificarea celor mai bune soluții cu privire la conturarea viitoarelor inițiative legislative!” se arată în mesajul postat de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.