liviu_dragnea_620x330_92831700.jpg

Era imposibil ca Liviu Dragnea să nu reacționeze la bomba care a explodat duminică seara, încercând astfel să scoată maximum de capital de imagine. Cu toate acestea nu pare tranșant, fiind suspectat că încercă astfel să își rezolve problemele personale.

Liviu Dragnea a susținut că "încep să apară cât mai multe dovezi în ceea ce privește această mafie care deține puterea în România, într-un mod nelegitim", fiind vorba în opinia sa despre "o imixtiune nelegală, nepermisă și foarte gravă".

Dragnea crede ca, daca inregistrarite prezentate in spatiul public se dovedesc adevarate, "avem elemente de politie politica in Romania".

"Cel mai important lucru este ca Inspectia Judiciara s-a autosesizat. Eu cred ca trebuie facuta o ancheta rapid pentru a vedea daca inregistrarile sunt adevarate, si par adevarate, si trebuie luate masuri rapid pentru ca astfel de practici sa nu se mai intample in Romania", a adaugat Dragnea, afirmand ca exista "elemente penale foarte serioase".

Intrebat daca stie cine este premierul caruia ar fi trebuit sa i se fabrice dosar, potrivit spuselor procurorului Mihaiela Iorga, liderul PSD a refuzat sa raspunda, insa a spus ca are o banuiala si nu este Mihai Tudose.

Cat despre dezvaluirea ca si-ar dori sa fie revocata Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA, Dragnea a replicat: "Eu nu vreau plecat pe nimeni, fiecare sa plece cand ii vine sorocul. Sa stea doamna Kovesi cat vrea".

Ceea ce il deranjeaza insa pe liderul PSD este "o practica urata, nedemocratica, de politie politica".

Nu sunt puțini cei care susțin că Dragnea încearcă să obțină clemență în ceea ce îl privește, dovedindu-se că cel puțin deocamdată nu a avut o poziție tranșantă. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești