liviu_dragnea_620x330_92831700.jpg

Era imposibil ca Liviu Dragnea să nu reacționeze la bomba care a explodat duminică seara, încercând astfel să scoată maximum de capital de imagine. Cu toate acestea nu pare tranșant, fiind suspectat că încercă astfel să își rezolve problemele personale.

Liviu Dragnea a susținut că "încep să apară cât mai multe dovezi în ceea ce privește această mafie care deține puterea în România, într-un mod nelegitim", fiind vorba în opinia sa despre "o imixtiune nelegală, nepermisă și foarte gravă".

Dragnea crede ca, daca inregistrarite prezentate in spatiul public se dovedesc adevarate, "avem elemente de politie politica in Romania".

"Cel mai important lucru este ca Inspectia Judiciara s-a autosesizat. Eu cred ca trebuie facuta o ancheta rapid pentru a vedea daca inregistrarile sunt adevarate, si par adevarate, si trebuie luate masuri rapid pentru ca astfel de practici sa nu se mai intample in Romania", a adaugat Dragnea, afirmand ca exista "elemente penale foarte serioase".

Intrebat daca stie cine este premierul caruia ar fi trebuit sa i se fabrice dosar, potrivit spuselor procurorului Mihaiela Iorga, liderul PSD a refuzat sa raspunda, insa a spus ca are o banuiala si nu este Mihai Tudose.

Cat despre dezvaluirea ca si-ar dori sa fie revocata Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA, Dragnea a replicat: "Eu nu vreau plecat pe nimeni, fiecare sa plece cand ii vine sorocul. Sa stea doamna Kovesi cat vrea".

Ceea ce il deranjeaza insa pe liderul PSD este "o practica urata, nedemocratica, de politie politica".

Nu sunt puțini cei care susțin că Dragnea încearcă să obțină clemență în ceea ce îl privește, dovedindu-se că cel puțin deocamdată nu a avut o poziție tranșantă. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Bătaie cu bâte și săbii după concertul Deliei

Un alt scandal cu săbii și bâte a avut loc într-un club din București, la scurt timp după concertul susținut de Delia. S-a creat panică în rândul fanilor artistei, care veniseră să o vadă și să se...

Național
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Conducerea PSD se întruneşte astăzi în şedinţă

Conducerea PSD se întruneşte astăzi în şedinţa Biroului Permanent Naţional, fiind prima şedinţă după reuniunea CEx din 21 septembrie, în care s-au discutat nemulţumirile unor lideri ai partidului....