Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

mihai_tudose_si_carmen_dan_73138000.jpg

Carmen Dan despre demisie: ”Guvernul e unul politic, miniştrii sunt validaţi în coaliţie, tot acolo se aprobă retragerea lor din guvern.”

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a anunţat, joi seara, că a trimis Corpul de control al ministrului la IGPR pentru verificări în legătură cu respectarea procedurilor în cazul incidentului în care poliţistul Eugen Stan a fost implicat în 2016, ea susţinând că şeful IGPR a ştiut despre implicarea acestuia în incident. Ea a prezentat şi o cronologie a faptelor de la momentul anunţului său în legătură cu propunerea de înlocuire a lui Bogdan Despescu cu Cătălin Ioniţă la conducerea IGPR, prezentând un document în care Ioniţă îi dădea acceptul pentru ocuparea funcţiei. În ceea ce priveşte demisia sa, ea a afirmat că miniştrii sunt validaţi în coaliţie, unde li se şi aprobă retragerea.

După ce, în seara precedentă, primul ministru Mihai Tudose a afirmat că a fost mințit de ministrul de Interne, Carmen Dan, acesta a spus că se așteaptă ca subaltena sa să demisioneze, pentru că nu mai poate să lucreze cu un ministru care îl minte. 

La rândul ei, prin ceea ce a declarat, Carmen Dan susține că mincinosul este chiar Mihai Tudose, conferința de presă susținută declanșând o nouă criză în actuala guvernare PSD. România ajunge un bâlci politic, unde românul de rând este pe ultimul loc în prioritățile conducerii.

Zilele următoare vor aduce bătălia finală, însă efectele economice vor fi unele de durată și vor avea consecințe pe termen lung. Factura instabilității guvernamentale va fi decontată, ca de obicei, de românul de rând. 

foto rtv

 


Politic
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

A murit primul ”baron” PSD

Fostul baron PSD, Nicolae Mischie a murit, duminică, la vârsta de 73 de ani. Nicolae Mischie, fost deputat PSD, era internat la Spitalul Elias din Capitală. Nicolae Mischie a fost primul care a...

Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

PSD își face imagine cu paturi de spital - FOTO

De Izvorul Tămăduirii, reprezentanții PSD Prahova au făcut o donație de paturi, de saltele, de scaune rulante și de noptiere la Spitalul de Ortopedie și Traumatologie Azuga. Gestul a fost imediat...

Politic
  • Vineri, 13 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Alegeri la TSD Prahova

Organizatia de Tineret a PSD Prahova își caută președinte, după ce Ionuț Cretu și-a dat demisia din funcție. Alegerile sunt programate la jumătatea lunii mai. Candidații sunt Adrian Bucur, fiul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești