mihai_tudose_si_carmen_dan_73138000.jpg

Carmen Dan despre demisie: ”Guvernul e unul politic, miniştrii sunt validaţi în coaliţie, tot acolo se aprobă retragerea lor din guvern.”

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a anunţat, joi seara, că a trimis Corpul de control al ministrului la IGPR pentru verificări în legătură cu respectarea procedurilor în cazul incidentului în care poliţistul Eugen Stan a fost implicat în 2016, ea susţinând că şeful IGPR a ştiut despre implicarea acestuia în incident. Ea a prezentat şi o cronologie a faptelor de la momentul anunţului său în legătură cu propunerea de înlocuire a lui Bogdan Despescu cu Cătălin Ioniţă la conducerea IGPR, prezentând un document în care Ioniţă îi dădea acceptul pentru ocuparea funcţiei. În ceea ce priveşte demisia sa, ea a afirmat că miniştrii sunt validaţi în coaliţie, unde li se şi aprobă retragerea.

După ce, în seara precedentă, primul ministru Mihai Tudose a afirmat că a fost mințit de ministrul de Interne, Carmen Dan, acesta a spus că se așteaptă ca subaltena sa să demisioneze, pentru că nu mai poate să lucreze cu un ministru care îl minte. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La rândul ei, prin ceea ce a declarat, Carmen Dan susține că mincinosul este chiar Mihai Tudose, conferința de presă susținută declanșând o nouă criză în actuala guvernare PSD. România ajunge un bâlci politic, unde românul de rând este pe ultimul loc în prioritățile conducerii.

Zilele următoare vor aduce bătălia finală, însă efectele economice vor fi unele de durată și vor avea consecințe pe termen lung. Factura instabilității guvernamentale va fi decontată, ca de obicei, de românul de rând. 

foto rtv

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.