carmen-dan-mai.jpg

Senatorul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, susține că activitatea ministrului MAI ar trebui discutată în Comisia de Apărare.

Postarea senatorului pe Facebook:

”O discuţie la Comisia de apărare din Senat cu ministrul Administraţiei şi Internelor, dna Carmen Dan, despre activitatea instituţiei pe care o conduce este absolut necesară.

La MAI, în fiecare săptămână se întâmplă câte ceva grav şi nedorit la arme şi structuri pe care dna ministru le coordonează. Pentru a doua oară, dna Carmen Dan a declinat invitaţia la discuţii pe această temă la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, de această dată pentru a-şi vizita un subordonat rănit.

Cu deplină compasiune pentru poliţistul internat la Iaşi, am convocat-o din nou pe dna ministru la comisie săptămâna viitoare. Sper că dna Carmen Dan şi subordonaţii acesteia de la Jandarmerie și Poliție sunt conştienţi că nu pot să se sustragă controlului parlamentar şi că, mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să răspundă pentru punerea în pericol a integrităţii fizice şi siguranţei cetăţenilor români, inclusiv copii, care au protestat paşnic în Bucureşti, precum și a propriilor angajați”.

Eveniment
  • Vineri, 23 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Fetiță de 7 ani lovită de mașină la Râfov

Un accident rutier soldat cu rănirea unei fetițe în vârstă de aproximativ 7 ani s-a produs vineri în jurul prânzului în satul Moara Domnească din comuna Râfov. Victima a fost transportată la spital. ...

Național
  • Vineri, 23 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Indicele ROBOR la 6 luni a ajuns la 2,42%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 2,09% pentru a treia zi consecutiv, dar indicele ROBOR la 6 luni a crescut la...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești