carmen-dan-mai.jpg

Senatorul PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, susține că activitatea ministrului MAI ar trebui discutată în Comisia de Apărare.

Postarea senatorului pe Facebook:

”O discuţie la Comisia de apărare din Senat cu ministrul Administraţiei şi Internelor, dna Carmen Dan, despre activitatea instituţiei pe care o conduce este absolut necesară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La MAI, în fiecare săptămână se întâmplă câte ceva grav şi nedorit la arme şi structuri pe care dna ministru le coordonează. Pentru a doua oară, dna Carmen Dan a declinat invitaţia la discuţii pe această temă la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, de această dată pentru a-şi vizita un subordonat rănit.

Cu deplină compasiune pentru poliţistul internat la Iaşi, am convocat-o din nou pe dna ministru la comisie săptămâna viitoare. Sper că dna Carmen Dan şi subordonaţii acesteia de la Jandarmerie și Poliție sunt conştienţi că nu pot să se sustragă controlului parlamentar şi că, mai devreme sau mai târziu, cineva trebuie să răspundă pentru punerea în pericol a integrităţii fizice şi siguranţei cetăţenilor români, inclusiv copii, care au protestat paşnic în Bucureşti, precum și a propriilor angajați”.