45984-masina-Tiseanu-Primaria-Campina_XL.jpg

Un primar din Prahova a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la săvârşirea infracţiunii de delapidare.

Este vorba de Horia Tiseanu, edilul Municipiului Câmpina, care, potrivit unui comunicat al DNA Ploiești, a folosit o limuzină cumpărată de Poliția Locală în interes personal, ”decontând în perioada iulie 2010 – iulie 2015, un număr de 1.409 bonuri valorice carburant a 50 lei fiecare, în valoare totală de 70.450 lei, aferentă cantității de 12.347,4 litri carburanți”.

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook, după comunicatul DNA Ploiești:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Lista penalilor instalați comod în funcții publice se mândește cu o nouă achiziție: Horia Tiseanu, primarul în funcţie al municipiului Câmpina, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, trafic de influenţă şi instigare la săvârşirea infracţiunii de delapidare, acuzat că a consumat în interes personal 12.000 de litri de benzină plătiţi din banii primăriei. Din banii publici deveniți personali, sub ochii închiși ai celor care încă îndrăznesc să creadă că marile partide politice cu tradiție pot oferi alternative viabile într-un sistem viciat, prin corupție generalizată”.