rovana-plumb-imunitate.jpg

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că vota pentru ridicarea imunității Rovanei Plumb pentru continuarea anchetei DNA în dosarul ”Belina-Teldrum”

”Dl. Nicolicea (n.r. deptat PSD) ne demonstreazã cã insula nu e insulã, cã geografia are o problemã, cã Belina e un substantiv propriu, iar dna. ministru Plumb e atât de "grea", încât justiţia nu o poate mişca din loc cu vreo cerere de urmãrire penalã... 
Astãzi, voi vota pentru ridicarea imunitãţii dnei. ministru! Pentru cã toţi suntem egali în faţa legii!”.

Reamintim că cererea DNA de începere a urmăririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va fi supus la vot final astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, după ce luni comisia juridică a votat împotriva ridicării imunităţii lui Plumb.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.