MCZoYXNoPWIzZTgwOTNiYWNhYjA1MDkyNzVkN2YzYTAwNWE5YTVk.thumb.jpg

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) s-a încheiat, iar membrii CEx au votat cele trei propuneri în locul miniştrilor demisionari.

La Ministerul Dezvoltării Regionale va fi Paul Stănescu, liderul PSD Olt, la Ministerul Transporturilor Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, iar la Fonduri Europene Marius Nica.

Anunţul a fost făcut de către Adrian Ţuţuianu, la finalul şedinţei care s-a încheiat la 14.30, la ora 15.00 fiind programată o conferință de presă susținută de tandemul Dragnea - Tudose.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Marius Nica este un apropiat al ministrului demisionar Rovana Plumb. Deși inițial ar fi refuzat nominalizarea, acesta a accptat totuși să fie noul ministru al Fondurilor Europene.

Paul Stănescu, președintele PSD Olt, este propunerea pentru conducerea Ministerului Dezvoltării, în locul lui Sevil Shhaideh, iar pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Răzvan Cuc, propunerea este Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.

Surse din interiorul PSD susțin că nu văd cum ar putea să apară vreun impediment în procedura de validare a acestora.

foto digi24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.