roberta-anastase-observatorulph.ro_.jpg

Roberta Anastase a postat pe Facebook discursul susținut în plenul Camerei Deputaților cu ocazia preluării de către România, începand cu 1 ianuarie 2019, Președinția Consiliului Uniunii Europene.

”Timp de 6 luni, România se va afla în centrul procesului decizional european într-un moment de final al unui ciclu instituțional având pe masă dosare de maximă importanță pentru Uniunea Europeană precum Brexit-ul, migrația, cadrul financiar multi-anual post 2020, dar și bugetul ultimului an din actuala perioadă de programare financiară 2014-2020.

Asumarea Președinției Uniunii Europene reprezintă pentru România o oportunitate de a contribui la consolidarea proiectului european și de a promova pe agenda europeană dosare de interes pentru țara noastră”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.