WhatsApp Image 2017-10-11 at 17.09.12.jpeg

Ședință cu protest, astăzi, la sediul organizației PNL Prahova. Mai mulți membri ai organizației de tineret au fost radiați. Înainte de începerea ședinței tinerii liberali au afișat un banner cu mesajul ,,Jos mâinile de pe TNL".

În această seară, la ora 17:00, la PNL Prahova a început ședința Biroului Politic Județean care are pe ordinea de zi un punct referitor la radierea unor tineri din organizatia TNL.  Ședinta a inceput cu un protest spontan prin afișarea unui banner cu mesajul ,Jos mâinile de pe TNL". Scandalul a început sâmbăta trecută, când tinerii de la TNL Ploiești au organizat alegeri, aceștia găsind ușa încuiată la sediul PNL.

Alegerile au avut loc până la urmă în altă locație, dar seniorii din PNL Prahova susțin că rezultatele nu pot fi validate pentru că nu a fost respectat statutul, iar la alegeri au participat 73 de tineri, din care numai 16 aveau calitatea de membru și doar o persoană avea plătită cotizația.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, la ședința Biroului Politic Județean, tinerii au vost convocați pentru a li se transmite radierea acestora din PNL. ”Eise pot reinscrie in partid, urmand o procedura: depunerea unei cereri la Biroul Local pentru validare", a sustinut Alexandri Nicolae, prim vicepresedintele PNL Ploiesti.

În schimb, tinerii liberali au pregătit un ,,cadou: o cutie plină cu radiere pe care au scris ”Demisia”

WhatsApp Image 2017-10-11 at 18.23.56.jpeg

WhatsApp Image 2017-10-11 at 18.23.32.jpeg