WhatsApp Image 2017-10-11 at 17.09.12.jpeg

Ședință cu protest, astăzi, la sediul organizației PNL Prahova. Mai mulți membri ai organizației de tineret au fost radiați. Înainte de începerea ședinței tinerii liberali au afișat un banner cu mesajul ,,Jos mâinile de pe TNL".

În această seară, la ora 17:00, la PNL Prahova a început ședința Biroului Politic Județean care are pe ordinea de zi un punct referitor la radierea unor tineri din organizatia TNL.  Ședinta a inceput cu un protest spontan prin afișarea unui banner cu mesajul ,Jos mâinile de pe TNL". Scandalul a început sâmbăta trecută, când tinerii de la TNL Ploiești au organizat alegeri, aceștia găsind ușa încuiată la sediul PNL.

Alegerile au avut loc până la urmă în altă locație, dar seniorii din PNL Prahova susțin că rezultatele nu pot fi validate pentru că nu a fost respectat statutul, iar la alegeri au participat 73 de tineri, din care numai 16 aveau calitatea de membru și doar o persoană avea plătită cotizația.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, la ședința Biroului Politic Județean, tinerii au vost convocați pentru a li se transmite radierea acestora din PNL. ”Eise pot reinscrie in partid, urmand o procedura: depunerea unei cereri la Biroul Local pentru validare", a sustinut Alexandri Nicolae, prim vicepresedintele PNL Ploiesti.

În schimb, tinerii liberali au pregătit un ,,cadou: o cutie plină cu radiere pe care au scris ”Demisia”

WhatsApp Image 2017-10-11 at 18.23.56.jpeg

WhatsApp Image 2017-10-11 at 18.23.32.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la o casă din Stoenești - FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu joi după amiază la izbucnit o casă din satul Stoenești, comuna Ariceștii Rahtivani. La fața locului au fost trimise...