Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

alegeri-alde-ploiesti.jpg

Membrii ALDE din Ploiești se pregătesc de alegeri, inclusiv pentru stabilirea noii structuri de conducere a organizației municipale. Funcția de președinte al ALDE Ploiești este deținută în prezent de George Pană, viceprimarul Ploieștiului.

Numirea în funcție a avut loc ca urmare a unei decizii luate în ALDE Prahova, înainte de alegerile parlamentare, prin care Grațiela Gavrilescu, actualul ministru al Mediului, a devenit președintele organizației județene ALDE, iar George Pană din co-președinte al ALDE Prahova a fost numit președintele ALDE Ploiești.

Cât privește alegerile de la ALDE Ploiești momentan nu au fost vehiculate numele candidaților pentru funcțiile de conducere, însă deja se vorbește de faptul că vor exista anumite schimbări.

În urma scrutinului din 2016, ALDE Ploiești a obținut patru posturi de consilier locali și funcția de viceprimar al Ploieștiului, însă și-a adjudecat mai multe funcții de conducere la nivelul unor societăți din subordinea Consiliului Local, în Consilii de Administrație și în Adunările Generale ale Acționarilor.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești