alegeri-alde-ploiesti.jpg

Membrii ALDE din Ploiești se pregătesc de alegeri, inclusiv pentru stabilirea noii structuri de conducere a organizației municipale. Funcția de președinte al ALDE Ploiești este deținută în prezent de George Pană, viceprimarul Ploieștiului.

Numirea în funcție a avut loc ca urmare a unei decizii luate în ALDE Prahova, înainte de alegerile parlamentare, prin care Grațiela Gavrilescu, actualul ministru al Mediului, a devenit președintele organizației județene ALDE, iar George Pană din co-președinte al ALDE Prahova a fost numit președintele ALDE Ploiești.

Cât privește alegerile de la ALDE Ploiești momentan nu au fost vehiculate numele candidaților pentru funcțiile de conducere, însă deja se vorbește de faptul că vor exista anumite schimbări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma scrutinului din 2016, ALDE Ploiești a obținut patru posturi de consilier locali și funcția de viceprimar al Ploieștiului, însă și-a adjudecat mai multe funcții de conducere la nivelul unor societăți din subordinea Consiliului Local, în Consilii de Administrație și în Adunările Generale ale Acționarilor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.